Zondagmiddag 11/9: Spaanse muziek in Korenmolen in Dongen


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Zondagmiddag 11/9: Spaanse muziek in Korenmolen in Dongen

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #1473 Reageer
   Stichting Donckhuys
   Gast

   Zondagmiddag 11/9 kunnen 50 muziekliefhebbers in de Korenmolen in Dongen genieten van een licht klassiek concert door Duo Macondo. Kaarten kosten Euro 15,00 en zijn te koop via http://www.donckhuys.nl/theater/klassiek-concert of telefonisch via 0162-312000.

   Duo Macondo bestaat uit de combinatie van Altviolist Mikhail Zemtsov en gitarist Enno Voorhorst. Zij troffen elkaar zes jaar geleden en gaven sindsdien vele concerten in binnen- en buitenland. Het programma van Duo Macondo wordt gedomineerd door Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek maar bevat ook hedendaags werk.

   In 2009 verscheen bij Ottavo de eerste CD van duo Macondo met werk van o.a. Albéniz, Granados, Piazzolla, Pipò en Zemtsov. Opvallend is de voorliefde voor Latijns Amerikaanse muziek, wat niet verwonderlijk is omdat Mikhail Zemtsov lange tijd in Mexico werkte en zelfs het Mexicaans staatsburgerschap heeft ontvangen. Enno Voorhorst op zijn beurt wordt gezien als één van de beste Barrios (Paraguay) interpreten en nam twee complete CD’s op met werk van deze componist.

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: Zondagmiddag 11/9: Spaanse muziek in Korenmolen in Dongen
Je informatie: