"Talent boven water" bij Brava


Recent verschenen Forums Nieuwsforum "Talent boven water" bij Brava

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #1229 Reageer
   Brava
   Gast

   Almere, donderdag 23 juni 2016

   ‘Talent boven water’ bij Brava

   Cultuurzender Brava presenteert van 1 juli t/m 4 augustus ‘Talent boven water’, een serie van zes programma’s van 25 minuten waarin jong talent centraal staat. De jonge musici die aan bod komen, treden op tijdens het Grachtenfestival Amsterdam 2016. Ze vertellen over hun deelname aan het festival, het Grachtenfestival Conservatorium Concours en workshops die ze organiseren.

   De gasten in ‘Talent boven water’ worden geïnterviewd door presentator Floris Kortie en gevolgd tijdens repetities, lessen en optredens. Zo krijgt de kijker zicht op de drijfveren van deze jonge, bevlogen artiesten. De volgende musici en ensembles komen aan bod: bariton Raoul Steffani, violist Mathieu van Bellen, de band Jerboah, het Ardemus Saxophone Quartet, het 6Sense fluitsextet en het Amsterdam Corelli Collective. ‘Talent boven water’ wordt geproduceerd in samenwerking met Never Made Film Productions.

   Vrijdag 1 juli om 20.30 uur – Ardemus Saxophone Quartet
   Donderdag 7 juli om 20.30 uur – Amsterdam Corelli Collective
   Donderdag 14 juli om 20.30 uur – Raoul Steffani
   Donderdag 21 juli om 20.30 uur – Fluitsextet 6Sense
   Donderdag 28 juli om 20.30 uur – Jerboah
   Donderdag 4 augustus om 20.30 uur – Mathieu van Bellen

   Meer informatie over deze uitzendingen is te vinden op http://www.brava.tv.

   Grachtenfestival 2016
   Het Grachtenfestival is hét podium voor jonge musici van over de hele wereld: tien dagen wervelend klassiek door heel Amsterdam. Door de combinatie van locatie en repertoire wordt klassieke muziek op een toegankelijke manier gepresenteerd aan een breed publiek. Dat maakt het Grachtenfestival een unieke ervaring voor bezoekers en musici. Het Grachtenfestival 2016 vindt plaats van 12 tot en met 21 augustus. Gedurende het festival is bij Brava dagelijks een ‘Grachtenfestival Report’ te zien.

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: "Talent boven water" bij Brava
Je informatie: