Radiospelletje "Nootschieten" verliest munitie


Recent verschenen Forums Lezersforum Radiospelletje "Nootschieten" verliest munitie

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #3187 Reageer
   OpusKlassiek
   Gast

   Het spelletje ‘Nootschieten’ op NPO Radio 4 verdwijnt per september uit het klassieke muziekprogramma Licht op 4, dat vanaf dan ook verder zal gaan onder de naam De Muziekfabriek. Voor trouwe luisteraars en fanatieke deelnemers zal nog één keer het jaarlijkse NK Nootschieten worden georganiseerd. Tijdens deze zevende en laatste editie wordt op passende wijze afscheid genomen van het iconische spelletje.

   “We nemen met pijn in ons hart afscheid van het spelletje Nootschieten, waarbij luisteraars aan de hand van een kort fragment de titel en componist van een muziekstuk moesten raden. Voor dit spelletje is een vrij hoog kennisniveau nodig, terwijl we in dit programma net als onze muziekkeuze toegankelijk willen zijn voor een heel brede groep mensen”, aldus eindredacteur Tim Moen.

   Licht op 4 wordt De Muziekfabriek
   Licht op 4 gaat vanaf 4 september verder onder de naam De Muziekfabriek. Het radioprogramma op NPO Radio 4 wordt afwisselend gepresenteerd door Maartje Stokkers en Hans van den Boom. Zij krijgen gezelschap van Jet Berkhout en Sander Zwiep, die als
   sidekicks aan het team worden toegevoegd. Het muziekformat blijft als vertrouwd: fijne, prettig in het gehoor liggende klassieke muziek voor de lunchtijd. Naast informatie over de muziek en componisten, komt er óók aandacht voor de belangrijkste (muzikale) gespreksonderwerpen van de dag.

   Jet Berkhout en Sander Zwiep
   Jet Berkhout en Sander Zwiep volgen een opleiding bij NPO Campus, het opleidingsplatform voor radiopresentatoren en dj’s van de Nederlandse Publieke Omroep. Beiden zijn nu al te horen als presentator van het programma Voor de Dag op NPO Radio 4, op werkdagen tussen 05.00 uur en 07.00 uur. Beiden maken nu ook de overstap naar de dagprogrammering.

  • #3460 Reageer
   T Pasma
   Gast

   L.S ik wist nooit iets te raden maar ik genoot wel van het spelletje. Voor die 8 minuten mag er ook wel iets minder toegangkelijk zijn, toch? Graag weer opstarten. Geweldige presentatoren!!!!!!!!!

Weergave van 1 reactie thread
Reageer op: Radiospelletje "Nootschieten" verliest munitie
Je informatie: