oude jaargangen luister gezocht


Recent verschenen Forums Lezersforum oude jaargangen luister gezocht

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 2 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #7793 Reageer
   Alex
   Gast

   Hallo,

   Terugbladerend door oude jaargangen van Luister, valt mij wederom op dat de artikelen daarin, net zoals op deze site, een stuk interessanter en van hogere kwaliteit zijn dan in de huidige versie van Luister. Daardoor zou ik graag ook de oudere jaargangen van 1952 – 1977 lezen. Zou iemand mij daar nog aan kunnen helpen? Mogelijk, als dat voor meer mensen interessant is, zou ik ook een archief kunnen opzetten à la het archief van Gramophone. Alhoewel ik geen idee heb of dat qua copyright mogelijk is.

   Ik ben benieuwd of iemand nog de ouder jaargangen van Luister heeft (vanaf ergens in 1977 heb ik ze zelf), of interesse heeft in zo’n archief.

   Met vriendelijke groet,
   Alex Lubberts

  • #7795 Reageer
   Bellini
   Gast

   Op boekenwinkeltje.nl zijn diverse jaargangen te koop. Maar niet goedkoop.

   Ik heb al de jaren de jaargangen 1971 en 1972. Die vond ik zo interessant dat ik verder ben gaan kijken.
   Zelf zeer recent voor 10 euro (plus verzendkosten) de jaargangen 1956 – 1963 op de kop getikt. Uren lees- en kijkplezier. Sterker nog, je zou er weer een boek over kunnen schrijven. Hoe men tegen de komst van stereo aankeek, hoe men de toekomst van de grammofoonplaat zag etc. Ook recensies waarbij je nu denkt ‘je moest eens weten’. Ook apart om recensies te lezen over opnamen van Shostakovich, Stravinksy etc. en dan opeens uit de tekst op te maken dat deze componist nog leeft. O ja, 1963, denk je dan.

   Ik blijf kijken naar ontbrekende jaargangen (tot de komst van cd denk ik). Mocht ik jaargangen dubbel hebben dan laat ik het weten.

  • #8941 Reageer
   Rob Ringnalda
   Gast

   mijn aanbod

Weergave van 2 geneste reacties
Reageer op: Reactie #7795 in oude jaargangen luister gezocht
Mijn informatie:
Annuleer