Nieuw videoplatform Koninklijk Concertgebouworkest


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Nieuw videoplatform Koninklijk Concertgebouworkest

Weergave van 1 reactie thread
  • Auteur
    Berichten
    • #3025 Reageer
      Koninklijk Concertgebouworkest
      Gast

      Het Koninklijk Concertgebouworkest stelt op zijn website een grote hoeveelheid hoogwaardige concertregistraties, relevante interviews en reportages uit RCO Editions  beschikbaar die de afgelopen jaren zijn gemaakt. Via het videoplatform (https://www.concertgebouworkest.nl/nl/video) heeft iedereen overal ter wereld gratis toegang tot de opnamen. Het platform werkt op pc, tablet en mobiele telefoon, ongeacht het besturingssysteem.
      Het gaat om videoproducties die de afgelopen jaren door het Concertgebouworkest zelf zijn geregistreerd. Met de lancering van het videoplatform wordt meteen een nieuwe, niet eerder via RCO Editions verkrijgbare opname beschikbaar: Ottorino Respighi’s Fontane di Roma, zoals uitgevoerd tijdens RCO Opening Night 2016. Er zullen regelmatig nieuwe concertregistraties worden toegevoegd.
      Gebruikers die zich binnen de website registreren kunnen opnamen bekijken, pauzeren en later verder kijken, delen via social media en favorietlijsten aanmaken.
      Met het beschikbaar maken van de videoregistraties via de website vervalt voor het orkest de noodzaak om nieuwe edities van RCO Editions te produceren. De bij RCO Editions behorende app zal begin 2018 buiten werking worden gesteld.

      Het videoplatform vindt u op https://www.concertgebouworkest.nl/nl/video

    • #3053 Reageer
      Cornelis Dirk
      Gast

      Ik wil Opus klassiek bedanken voor de prachtige CD-besprekingen. Ook de typ om filmpjes te kunnen bekijken van het prachtige Concertgebouworkest. Dat wordt genieten!

Weergave van 1 reactie thread
Reageer op: Reactie #3053 in Nieuw videoplatform Koninklijk Concertgebouworkest
Je informatie:




Annuleren