Love, a voyage of discovery: liedrecital met Vida Matičič/Pepijn van Vilsteren


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Love, a voyage of discovery: liedrecital met Vida Matičič/Pepijn van Vilsteren

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Klassiek in Concert.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #5206 Reageer
   Klassiek in Concert
   Gast

   Klassiek in Concert presenteert haart tweede concertreeks: Love, a voyage of discovery. In deze concertreeks nemen de uit Slovenië afkomstige sopraan Vida Matičič en pianist Pepijn van Vilsteren de luisteraar mee op een muzikale ontdekkingsreis waarin vele aspecten van ‘de liefde’ langskomen.
   De eerste verliefdheid, bedrog en hartzeer, het gevecht de overspelige geliefde te vergeten…, Vaderlandsliefde en het overweldigende geluk van de beantwoorde liefde.
   Met liederen van o.a. Brahms, Schumann, Schubert, Grieg, Mozart, Wolf, Duparc, en Vilhar (Sloveense componist). Info en kaarten via https://www.klassiekemuziek.nl/p/12896/love-a-voyage-of-discovery

   Klassiek in Concert is een jonge organisatie. Oprichtster Miranda Spies heeft door haar zakelijke achtergrond en jarenlange ervaring met het organiseren van concerten en evenementen alsmede haar passie voor klassieke muziek, het plan opgevat talentvolle muzikanten samen te brengen. Ze heeft zichzelf tot doel gesteld hen te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun ambities. Haar zeer gevoelige (muzikale) beleving maakt dat zij zich uitsluitend inzet voor de beste muzikanten die zij in haar omgeving tegenkomt. Muzikanten die haar gevoel, beleving, en passie voor klassieke muziek delen. De website van Klassiek in Concert is nog in aanbouw, wilt u op de hoogte gehouden worden volg dan de facebookpagina http://www.facebook.com/KlassiekinConcert/

   Na de succesvolle serie met Schuberts Winterreise door tenor Gevorg Aperants en Pepijn van Vilsteren in januari/februari 2019 is Love, a voyage of discovery de tweede concertreeks die Klassiek in Concert organiseert.

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: Love, a voyage of discovery: liedrecital met Vida Matičič/Pepijn van Vilsteren
Je informatie: