Leiden Life 2016 – het nieuwe muziekfestival


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Leiden Life 2016 – het nieuwe muziekfestival

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 8 jaren geleden door Lisa Jacobs.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #1179 Reageer
   Lisa Jacobs
   Gast

   LEIDEN LIFE 2016 – http://www.leidenlife.com

   Met trots heet ik u welkom op de allereerste editie van Leiden LIFE, een nieuw grensoverschrijdend muziekfestival in het historische centrum van Leiden.

   De wereld is in de afgelopen decennia flink veranderd en zo ook de culturele sector. Door de opkomst van het internet is de hele wereld binnen handbereik gekomen en is ook het leven in zijn algemeen in een stroomversnelling beland. Zodoende is het niet verwonderlijk dat er daarmee ook in de culturele sector behoefte ontstaan is naar een nieuwe beleving van klassieke muziek en kunst in het algemeen. Meer interactie en directere betrokkenheid bij de toeschouwer zijn enkele verzoeken die keer op keer door jongere bezoekers van klassieke concerten worden geopperd.

   Zonder in te leveren op hoog artistiek muzikaal uitvoeringsniveau, hebben wij door buiten de gebaande paden te kijken en te breken met het conservatieve principe van een klassiek concert waarbij je ruim 90 minuten stil zit, een programmering opgesteld waarbij zowel de doorwinterde concertbezoeker als de minder ervaren cultuurliefhebber zijn hart op kan halen.

   Door spannende samenwerkingen met onder meer Het Nationaal Ballet, de Bremer Philharmoniker en combinaties van gerenommeerde gevestigde internationaal bekroonde musici alsmede een nieuwe generatie vertegenwoordigd door onder meer The String Soloists, nemen wij u graag mee op een culturele (her)ontdekkingstocht.

   Ik hoop u van harte persoonlijk te mogen begroeten op 23 & 24 juni in Leiden!

   Met hartelijke groet,

   Lisa Jacobs

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: Leiden Life 2016 – het nieuwe muziekfestival
Je informatie: