Kleinzoon van Sergei Prokofjev komt naar het Gergiev Festival


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Kleinzoon van Sergei Prokofjev komt naar het Gergiev Festival

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 7 jaren, 11 maanden geleden door Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #890 Reageer
   Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival
   Gast

   17 mei 2016
   KLEINZOON PROKOFJEV KOMT NAAR HET GERGIEV FESTIVAL
   DJ, producent en componist Gabriel Prokofjev verzorgt op donderdag 8 en vrijdag 9 september 2016 twee afterparties tijdens het Gergiev Festival in de Doelen Rotterdam, dat van 8-11 september 2016 geheel in het teken staat van Sergei Prokofjev.

   Gabriel (40) is de zoon van Oleg Prokofjev, die weer de jongste zoon van Sergei Prokofjev was. Gabriels muziek wordt wereldwijd uitgevoerd en varieert van strijkkwartet tot ballet; veel succes heeft bijvoorbeeld zijn Concerto for Turntables & Orchestra en een saxofoonconcert voor Branford Marsalis.

   De afterparties zijn in de Doelen na afloop van de concerten met Valery Gergiev, en gaan door tot de late uurtjes. Dan spelen festivalsolisten, orkestleden en jonge talenten muziek van zowel opa als kleinzoon. Gabriel heeft als curator de leiding over deze gratis toegankelijke late night events.

   De losse kaartverkoop van het Gergiev Festival is gestart op zondag 15 mei. In vier dagen tijd dirigeert Valery Gergiev zes concerten met muziek van Sergei Prokofjev bij het Rotterdams Philharmonisch en het Orkest van het Mariinsky Theater.

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: Kleinzoon van Sergei Prokofjev komt naar het Gergiev Festival
Je informatie: