Kapelconcert L\'Arte del Violino van Lisa Jacobs & The String Soloists


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Kapelconcert L\'Arte del Violino van Lisa Jacobs & The String Soloists

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #1627 Reageer
   Cultuur Oudenbosch
   Gast

   Cultuur Oudenbosch brengt hoogwaardige klassieke concerten dichtbij.

   Op 25 november om 20.15 uur geven Lisa Jacobs en de String Soloists een concert in de kapel Saint Louis in Oudenbosch. De Nederlandse violiste Lisa Jacobs heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een topvioliste om in de gaten te houden. Dit is uw kans om het zelf mee te maken! Tijdens het concert is er een expositie van kunstenaar Harry Weijgerse. Na het concert ontmoet u de musici onder het genot van een goed glas wijn bij Brasserie Tivoli.

   Lisa Jacobs maakte op zeventienjarige leeftijd haar debuut bij het Concertgebouworkest, won in 2005 het tweede Jascha Heifetzconcours in Litouwen en kreeg in 2008 de Grachtenfestivalprijs. In 2014 richtte ze haar eigen String Soloists op, een kamerorkest dat zonder dirigent werkt en zo een kamermuzikale intensiteit bereikt.

   De muziek van Pietro Antonio Locatelli heeft van jongs af aan een bijzondere plek in Lisa Jacobs hart ingenomen. Het herinnert haar aan zonnige zondagochtenden, waarbij zij met het hele gezin bij elkaar waren en Locatelli’s muziek zachtjes op de achtergrond sprankelde én het was de reden dat Lisa verliefd werd op de viool.
   De gouden klanken van de solo viool, schitterend als zonnestralen en de vingervlugge virtuositeit in de cadensen, die zachtjes kabbelen als golven. Melodieën die je ieder besef van tijd doen verliezen.

   Geniet u vooraf bij Brasserie Tivoli van een concertdiner dan is er voor u tevens een plaats op de voorste rijen van het concert gereserveerd. Informatie en reserveringen via 0165-726996, info@brasserietivoli.nl of http://www.brasserietivoli.nl.

   U kunt uw concertkaarten online bestellen of aanschaffen bij de bekende verkooppunten ’t Koepelke op de Markt 36, Villa Viva Sam Sam aan de Polderstraat 2a en Flesjewijnshop aan de Polderstraat 1 in Oudenbosch. Voor alle informatie kijkt u op de website: http://www.cultuuroudenbosch.nl

   Concert: Lisa Jacobs & The String Soloists
   Datum: 25 november 2016
   Aanvang: 20.15 uur, de kapel gaat 30 minuten voor aanvang open.
   Prijs: € 32,50 inclusief consumptie, jongeren t/m 18 jaar € 17,50
   Locatie: Kapel van Saint Louis, Saint Louisplein 50, 4731 PK Oudenbosch

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: Kapelconcert L\'Arte del Violino van Lisa Jacobs & The String Soloists
Je informatie: