Elementaire Deeltjes


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Elementaire Deeltjes

  • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 7 jaren, 9 maanden geleden door Amsterdam University Press.
Weergave van 0 reactie threads
  • Auteur
    Berichten
    • #1233 Reageer
      Amsterdam University Press
      Gast

      Elementaire Deeltjes, de nieuwe serie van Amsterdam University Press (AUP), maakt kennis toegankelijk voor een breed publiek. Het lezen van een Elementair Deeltje is dé manier om snel van alles te weten te komen over een onderwerp. Elementaire Deeltjes is een serie handige en handzame inleidingen, die antwoord geeft op de vraag: ‘Hoe zit dat nou eigenlijk?’

      De eerste Elementaire Deeltjes zijn in april 2014 verschenen. Deels bestaat de reeks uit vertalingen van de Very Short Introductions van Oxford University Press en deels uit boeken die speciaal voor deze serie door Nederlandse experts zijn geschreven. Per jaar zullen zo’n twintig deeltjes verschijnen. Elk boek bevat een prettig leesbare tekst met goed onderbouwde, wetenschappelijke inhoud. Daarmee vormt ieder deeltje een perfecte introductie op een specifiek onderwerp. De boeken richten zich op een breder publiek: de lezer van kwaliteitskranten. Elementaire Deeltjes brengt naast een grote diversiteit aan actuele onderwerpen ook klassieke thema’s. Alles waarvan veel lezers altijd al meer wilden weten, maar waarvoor hen de tijd ontbrak zich erin te verdiepen.

      http://nl.aup.nl/series/elementaire-deeltjes

      JOS VAN DER ZANDEN: BEETHOVEN: http://nl.aup.nl/books/9789048530120-beethoven.html

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: Elementaire Deeltjes
Je informatie: