Eerste EntréeTalks voor jongeren in Het Concertgebouw


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Eerste EntréeTalks voor jongeren in Het Concertgebouw

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Micha Windgassen 1 week, 6 dagen geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #4434 Reactie

  Micha Windgassen

  Pe r s b e r i c h t

  Eerste EntréeTalks voor jongeren in Het Concertgebouw
  Ruben Hein, Nora Fischer, Herbert Blomstedt en anderen over baanbrekende muziek

  Amsterdam, 4 mei 2018 – Welke muziek wordt tegenwoordig gezien als baanbrekend en wat voor baanbrekende muziek wordt er vandaag de dag gemaakt? En wie of wat bepaalt wat ‘baanbrekend’ is? Tijdens EntréeTalks op zaterdag 26 mei gaan diverse sprekers in op deze vraagstukken. De middag is een initiatief van Entrée, de jongerenclub van Het Concertgebouw & Koninklijk Concertgebouworkest. Kaartprijs: vanaf € 15. Meer informatie: http://www.jouwentree.nl/Entreetalks

  De sprekers, allen vanuit andere vakgebieden en disciplines verbonden aan klassieke muziek, zijn onder anderen Ruben Hein (pop/jazz zanger en pianist), Maarten Beirens (musicoloog aan de Universiteit van Amsterdam), Eildert Beeftink (docent Conservatorium van Amsterdam), Nora Fischer (zangeres) en Herbert Blomstedt (dirigent). Zij duiken in de geschiedenis van baanbrekende muziek en geven hun visie door middel van muzikale voorbeelden, zoals live-illustraties en audiofragmenten. Ook het persoonlijke aspect komt aan bod; hoe vind je als musicus de balans tussen wat je zelf mooi vindt en wat het publiek wil? De Vlaamse presentator Thomas Vanderveken praat de interactieve middag aan elkaar.

  Zaterdag 26 mei 2018 van 12:30 tot 16:15 uur in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw Toegangsprijs va. € 15

Reageer op: Eerste EntréeTalks voor jongeren in Het Concertgebouw
Mijn informatie: