De Goldberg-Variaties met Pieter-Jan Belder


Recent verschenen Forums Nieuwsforum De Goldberg-Variaties met Pieter-Jan Belder

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Aart van der Wal 2 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #2805 Reactie

  Peter Willens

  Ik volgde de discussie over Musicalifeiten. Wie schetst mijn verbazing dat ik een recensie van de Goldberg-variaties, gespeeld door Pieter-Jan Belder en buitengewoon vakkundig besproken door de heer Siebe Riedstra. De recensie werd deze week geplaatst op Opus Klassiek. Ik keek bij Musicalifeiten en zag een recensie die over dezelfde opname ging. Met dit verschil dat die recensie werkelijk nergens op slaat. Zo wordt het vak van muziekcriticus bepaald geen dienst bewezen.

  Groet

 • #2806 Reactie

  Aart van der Wal

  Beste heer Willens,

  Ik heb zoëven de site van Musicalifeiten opgezocht. De in de recensie van Jan de Kruijff opgenomen informatie is inderdaad niet juist. Dit is namelijk niet de eerste opname van Pieter-Jan Belder. Ik stel voor dat u om een correctie vraagt. Voor ons valt er verder niets aan te doen.

  Vr.gr.
  Aart van der Wal

 • #2807 Reactie

  Aart van der Wal

  Ik stel voor hiermee de corr. rond Jan de Kruijff definitief te sluiten. Eenieder die over Musicalifeiten iets op te merken heeft kan zich beter rechtstreeks tot De Kruijff richten. Voor OpusKlassiek is het immers verder volkomen irrelevant. Wat is geschreven is geschreven en verder basta.

  Aatt vsn der Wal

Reageer op: De Goldberg-Variaties met Pieter-Jan Belder
Mijn informatie: