Concertzender zoekt steun


Recent verschenen Forums Lezersforum Concertzender zoekt steun

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 7 jaren geleden door Paul Korenhof.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #2749 Reageer
   Paul Korenhof
   Gast

   Beste muziekliefhebber,
   Als medewerker van de Concertzender wil ik u graag attenderen op het feit dat onze zender in financieel zwaar weer verkeert. De Concertzender is geen commerciële organisatie en moet het niet hebben van reclame-inkomsten. Alle programma’s worden door vrijwilligers gemaakt en gepresenteerd en wij denken dat we met onze inzet garant staan voor kwaliteit en diepgang. De Concertzender – met een minimum aan gesproken woord en een maximum aan muziek – is onmisbaar voor muzikaal Nederland.
   Indien u de Concertzender een warm hart toedraagt, en wil ik u er graag wijzen op het feit dat u ook ‘vriend van de Concertzender’ kunt worden, al voor €25 per jaar (meer mag natuurlijk ook). Daar krijgt u ook iets voor terug, om te beginnen een prachtige cd met werken uit de archieven van de Concertzender. Daarnaast zijn er ook andere voordelen waarvan vrienden kunnen profiteren, zoals korting op concertkaartjes of een jaarlijks vriendenconcert. Via onze digitale nieuwsbrief is elke maand weer een prachtige cd te winnen.
   De makkelijkste manier om u als Vriend op te geven is via het formulier op de website (www.concertzender.nl/vriend) en betaling kan al meteen via iDeal.
   Vanzelfsprekend is ook een eenmalige donatie mogelijk, evenals andere vormen van schenkingen. Daarover vindt u meer op diezelfde pagina. Het zou prachtig zijn als we dit muziekstation, online en via de kabel, met zijn allen konden behouden. Wij hopen dat u ons wil steunen. Alvast heel erg bedankt!
   Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van de Concertzender,

   Paul Korenhof

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: Concertzender zoekt steun
Je informatie: