Concertagenda van de Stichting IJsseldijkconcerten


Recent verschenen Forums Nieuwsforum Concertagenda van de Stichting IJsseldijkconcerten

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 7 jaren, 4 maanden geleden door Stichting IJsseldijkconcerten.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #2690 Reageer
   Stichting IJsseldijkconcerten
   Gast

   IJsseldijkkerkconcerten in Krimpen aan den IJssel
   =================================================

   – Op zaterdag 4 maart a.s. maakt de wereldvermaarde (niet overdreven) blokfluitist Erik Bosgraaf met zijn ensemble Cordevento zijn opwachting in onze serie. Samen met de gitarist Izhar Elias en de klavecinist Alessandro Pianu brengen zij een prachtig programma met werken uit de Franse barok.
   Bovendien staat u een mooie muzikale verrassing te wachten, die wij nog graag geheim houden.

   – Op 8 april stond in ons programma aangekondigd “Treur en Van Straalen’. De schrijfster Franca Treur zou bij muziek van Haydn uit eigen werk voorlezen. Zij is echter naar Zuid-Afrika vertrokken om aan haar nieuwe boek te werken. Gelukkig gaat Lonneke van Straalen voor een alternatief programma zorgen dat zeker niet minder is: Werken van Brahms en Bach. Wij geven u later meer informatie daarover.

   – Dan een ingelast concert op 6 mei. In het openingsconcert van dit seizoen zou bariton Henk Neven samen met Jan Bastiaan Neven en Hans Eijsackers een concert verzorgen. Door een acute keelontsteking moest hij verstek laten gaan.
   Om dat goed te maken komt hij op 6 mei Schuberts liederencyclus ‘Die schöne Müllerin’ zingen, begeleid door zijn vaste pianist en professor Liedbegleitung in Düsseldorf, Hans Eijsackers.

   – Op 17 juni organiseren we samen met Muziekvereniging Concordia voor de tweede keer het Midzomeravondconcert in de tuin van de IJsseldijkkerk. Een spetterend programma met het Fanfareorkest Concordia o.l.v. Rob Sloekers en met Katerina Willems-Tarakanova, piano en Melanie Boers, viool.
   De toegang is geheel gratis. U hoeft hiervoor geen kaarten te bestellen. Wel kunt u een zespersoons tafel bestellen à € 75,-, gevuld met lekkere hapjes en drankjes.

   Wij hopen dat er in dit aanbod iets van uw gading is. Op onze website kunt u uitgebreidere informatie vinden.

   Wij hopen u op een of meer van onze concerten te mogen verwelkomen. Kaarten zijn via de website te bestellen.

   Met vriendelijke groet,
   Stichting IJsseldijkkerkconcerten
   http://www.ijsseldijkkerkconcerten.nl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=57

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: Concertagenda van de Stichting IJsseldijkconcerten
Je informatie: