CLASSICAL: NEXT


Recent verschenen Forums Nieuwsforum CLASSICAL: NEXT

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 8 jaren geleden door De Doelen.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #1033 Reageer
   De Doelen
   Gast

   Persbericht – Classical:NEXT niet alleen voor congresbezoekers, publiekstoegankelijk festival met gratis lunchconcerten en meer.

   De internationale klassieke muziekgemeenschap verenigen en een wereldwijde beweging creëren om nieuwe muzikale mogelijkheden te ontdekken en vraagstukken op te lossen. Dat is het doel van ’s werelds grootste internationale conferentie Classical:NEXT die van 25 tot en met 28 mei neerstrijkt in de Doelen. Maar niet alleen congresbezoekers, ook het grote publiek is uitgenodigd te komen luisteren naar de klassieke muziek van de toekomst! Het Classical:NEXT Festival presenteert onder meer gratis lunchconcerten, een openbaar interview met Klaus Heymann (president van label Naxos), internationale showcases en John Cage zijn ‘In a Landschape’ door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In het programma veel aandacht voor muziektheater, waarbij wordt samengewerkt met Operadagen Rotterdam.

   Samenwerking Dutch Performing Arts & Operadagen Rotterdam
   De opening van Classical:NEXT wordt 25 mei op verzoek en bijdrage van Dutch Performing Arts door de Doelen verzorgd. Naast de opening organiseert de Doelen in samenwerking met Dutch Performing Arts en Operadagen Rotterdam concerten met Nederlands aanbod op 26 en 27 mei. Bekijk de gehele programmering van het Classical:NEXT Festival onderaan dit bericht.

   Classical:NEXT is geïnitieerd door CLASS en wordt geproduceerd door Piranha Arts (tevens verantwoordelijk voor WOMEX – the World Music Expo) en lokale partner de Doelen. Classical:NEXT 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, Fonds Podiumkunsten/Dutch Performing Arts, het Prins Bernhard Cultuurfonds en Rotterdam Festivals.
   Classical:NEXT Festival is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op http://www.rotterdamfestivals.nl.
   Classical:NEXT online
   http://www.classicalnext.com I facebook.com/classicalnext I twitter.com/classicalnext I youtube.com/classicalnext

Weergave van 0 reactie threads
Reageer op: CLASSICAL: NEXT
Je informatie: